Nova vest
Fudbal 58

27.6.2024.

18:21

Skandal u Minhenu – golman Srbije se tukao sa navijačem?

Golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić je tokom slobodnog dana napravio incdent u Minhenu.

Izvor: Telegraf.rs

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kako prenosi “Telegraf.rs”, Vanja se u kaftan potukao sa jednim srpskim navijačem.

Sve se dogodilo između utakmice sa Slovenijom i Danskom, baš kada je selektor Dragan Stojković Piksi dao slobodan dan igračima.

Vanja je prema pisanju “Telegrafa” izašao je u Minhen na slobodan dan u jedan lokal u kojem inače izlaze naši ljudi koji zive u Minhenu i okolini i gde često nastupaju muzičari iz Srbije i regiona. Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!" Vanji se to nije svidelo, opsovao je navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario! Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

Vlasnik se takođe oglasio.

“Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili”, rekao je gazda lokala u Minhenu za “Telegraf.rs”.

Podeli:

Komentari 58

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu