Nova vest
Fudbal 0

27.6.2024.

10:10

Argentinci brinu – Mesi ima problem

Lionel Mesi bi mogao da propusti naredni meč Argentine na Kupu Amerike protiv Perua.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

"Gaučosi" su se plasirali u četvrtfinale posle pobede nad Čileom od 1:0 i sa šest bodova u A grupi nalaze se na čelu tabele pred poslednje kolo.

Mesi je u ponedeljak proslavio 37. rođendan, ali ima problem sa povrednom butnog mišića, pa je za očekivati da će dobiti poštedu protiv Perua u nedelju od 02.00.

"Pomalo me muči butina, mada sam uspeo da ostanem na terenu do kraja meča. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Nisam bio u stanju da se krećem kako sam želeo, osećao sam nelagodnost", kaže Mesi.

Fudbaler Intera iz Majamija zadovoljan je do sada urađenim na turniru.

"Da vidimo kako će sve ići u naredna dva dana, kako ću se oporaviti. Napravili smo važan korak, kvalifikovali se za naredni krug i možemo da budemo opušteni. Mnogo je mečeva, mnogo se putuje", rekao je Mesi koji je dodao i da je pre meča sa Čileom imao upaljeno grlo.

Lautaro Martines je u 88. minutu bio strelac gola protiv Čilea, a selektor Argentine Lionel Skaloni je zadovoljan igrom tima do sada.

"Taj meč sa Čileom nije bio lak, a meč smo dobili kada smo najmanje očekivali. Ali tim je verovao od početka i napadao, zasluženo smo slavili", zaključio je Skaloni. 

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu