Nova vest
Fudbal 235

26.6.2024.

23:53

Piksi: "Čekali ste neuspeh – izvolite vređajte, udarajte, pljujte"

Dragan Stojković, selektor reprezentacije Srbije, obratio se novinarima po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla".

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je u Beograd u sredu uveče nakon debakla na EP u Nemačkoj.

Selektor Dragan Stojković Piksi prvi je viđen na aerodromu "Nikola Tesla" i na pitanje o ostavci poručio:

"Hajdemo sledeće pitanje", kratko je odgovorio Stojković.

Usledilo je pitanje novinara o krivici za neuspeh.

"Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte vređajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja. Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce", rekao je Stojković i dodao:

"Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. nemojte da ste toliko... Samo se malo smirite sa pitanjima,. nisam ja rijaliti. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90 odsto ljudi u Sbriji je smatralo da ćemo "popiti" pet ili šest golova od Engleza", zaključio je Stojković.


Kako komentarišete to što su Mitrović, SMS i Tadić neće da igraju za reprezentaciju?

"Pa to pitaj njih, čoveče. To kad vidim zvaničnu izjavu, te informacije i dezinformacije neću da komentarišem. Pravite problreme gde ih nema. Ja razumem medije, ovo je idealna prilika. Čekali ste neuspeh, izvolte, udarajte, pljujte, vređajte... Čekali ste svi, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku lošu vrstu interesovanja", poručio je selektor.

Podeli:

Komentari 235

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu