Nova vest
Fudbal 0

26.6.2024.

23:26

Tenzije u Hamburgu – "Pobesneli" Čori u klinču sa Turcima VIDEO

Po samom završetku meča Turske i Češke nervoza je obuzela fudbalera poraženog tima Tomasa Čorija koji je želeo obračun sa nekolicinom igrača protivnika.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Poslednji zvižduk sudije Ištvana Kovača bio je znak da se već dobrano rasplamsale emocije kod Čorija negde iskale - pa je Čeh krenuo na najmlađeg Ardu Gulera. Moguće da je bio isprovociran. To se ne može utvrditi. To znaju samo njih dvojcia.

Čori, ipak, nije stigao da očita bukvicu turskom tinejdžeru onako kako je hteo jer se začas oko njega stvorila grupa igrača Turske kao Gulerove zaštite, ali Čeh nije ustuknuo.

Bio je rešen da istera svoje do kraja, pa je tenzija treperela neko vreme na tom delu terena.

Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Redari su u međuvremenu reagovali, ali su imali druga posla, pošto su jurili jednog navijača koji je uspeo da utrči na teren.

Sudije Kovač je, ipak, uspeo da primiri "usijane glave" onako kako to obično sudije rade - podelio je kartone najratobornijima.

Golobradi Guler prošao je samo sa žutim kartonom, ok je Čori zaradio crveni zbog naglašenog nervoznog ponašanja i pokušaja da se fizički obračuna sa igračiama iz suparničkog tabora.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu