Nova vest
Fudbal 1

26.6.2024.

16:38

"Remi sa Hrvatskom je pokazao da nikada ne umiremo"

Fudbalski reprezentativac Italije Stefan El Šaravi izjavio je da njegova ekipa "nikada ne odustaje i ne umire", posle nedavnog remija sa Hrvatskom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Italija je u ponedeljak odigrala nerešeno 1:1 sa Hrvatskom u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva. Bod do kojeg su Italijani stigli golom u osmom minutu nadoknade vremena, omogućio im je prolaz u osminu finala.

"Taj remi nas je osvestio o kvalitetu našeg tima, koji nikada ne odustaje, nikada ne umire. Dati gol u nadoknadi vremena, može da nekom izgleda kao sreća, a za mene to pokazuje naš kvalitet", rekao je El Šaravi na konferenciji za novinare u baznom kapu italijanske reprezentacije u Izerlonu.

El Šaravi, koji još nije igrao na ovom prvenstvu, dodao je da Italija, iako je završila na drugom mestu u svojoj grupi sa četiri boda, ipak ostaje jak tim.

Italija je pobedila Albaniju sa 2:1, imala je remi protiv Hrvatske i poraz od Španije (1:0).

"Po mom mišljenju, možemo daleko dogurati na ovom turniru, čak i do kraja. Imamo grupu kvalitetnih igrača koji mogu da igraju dobro, što smo pokazali u prvom meču protiv Albanije", ocenio je igrač tri dana pre duela protiv Švajcarske u osmini finala u Berlinu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu