Nova vest
Fudbal 20

26.6.2024.

1:12

Tadić o "onoj" izjavi: "Zagrevam se, pun gas. Taman da uđem, kaže mi da odmorim" VIDEO

Kapiten Srbije Dušan Tadić izjavio je da se ne kaje zbog izjava koje je dao posle meča sa Engleskom (0:1) na startu grupe C Evropskog prvenstva.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Vladimir Pesnya/STARSPORT

Tadić je taj meč počeo sa klupe posle čega je javno izrazio nezadovoljstvo takvom odlukom selektora Dragana Stojkovića.

Situacija je eskalirala, ali se potom ubrzo i smirila posle objave FSS da se Tadić izvinio.

Ipak, izvinjenje ne znači da to što je rekao ne bi i ponovio.

"Ne kajem se, isto bih rekao. Ja nisam hteo nikoga da uvredim", rekao je Tadić, kojem je odmah postavljeno podpitanje da li mu je neko od igrača zamerio:

"Šta da mi kažu? Nisam hteo nikoga da povredim ili uvredim. Samo sam hteo da pokažem samopouzdanje i razdrmam ekipu. Ja da sam trener, voleo bih da igrač kaže to nešto. Mislim da smo svi napravili karijere zato što smo mislili da smo najbolji mogući. Ako je problem što sam rekao nešto javno... okej. Ali, mislim da to nije ništa loše. Imam neke stvari iza sebe koje sam ostvario, uz pomoć saigrača. Možda je to zvučalo grubo ili arogantno. Svako ko me poznaje zna da težim da budem ispravan. Ne mislim da je to nešto loše niti da je loše uticalo. Bilo je od srca. "

Potom se osvrnuo na dešavanja sa meča protiv Engleske koji su doveli do te izjave.

"Tu utakmicu nisam počeo, bilo mi je krivo, ali onda mi se dešava na poluvremenu da se kaže ulazite ti i Ilić. Ja se zagrevam tamo, pun gas. Taman da uđem, kaže mi da odmori, samo će Ilić (da uđe, prim.aut). Onda je normalno da ćeš biti povređen. Nisam hteo nikoga da omalovažim, niti uvredim. Hteo sam odgovornost da prezmem na sebe. To je bila poenta priče", zaključio je Tadić.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 20

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu