Nova vest
Fudbal 1

26.6.2024.

1:00

Pavlović: "Nismo mi bili ti koji kontrolišu" VIDEO

Strahinja Pavlović, defanzivac srpskog nacionalnog tima, govorio je o razlozima neuspeha našeg tima na Evropskom prvenstvu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posle remija sa Danskom (0:0), "orlovi" su ostali bez matematičke šanse da prođu iz grupe C u nokaut fazu.

"Mislim da nismo bili dovoljno opasni, imali smo problema u stvaranju šansi. Jako malo smo ih pravili", rekao je Pavlović.

Da li ga je selektor Stojković iznenadio sa startnom postavom?

"Pa ne, iskreno nije. Mislim da je sastavljen nekako, najborbeniji, najbezbedniji sastav i da je mister sigurno hteo dao stavi glavne kreatore odmorne za poslednjih 30 minuta i da napadnemo svim silama", dodao je Pavlović.

Šta je generalno ono što je nedostajalo Srbiji?

"Baš to, mislim da nismo bili dovoljno opasni. Bili smo borbeni, igrali smo čvrsto. Nismo bili mi ti koji kontrolišu utakmicu. Većinom smo se branili. To su neke krucijalne stvari", zaključio je Pavlović.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

11 h

Novo Sport Video Menu