Nova vest
Fudbal 63

26.6.2024.

0:48

Tadić odgovorio Bogdanoviću: "Kako je ovo teško, zaslužio sam bolji tretman" VIDEO

Dušan Tadić, kapiten Srbije, po drugi put je počeo meč sa klupe na Evropskom prvenstvu, što nije lako palo ni njemu, a ni njegovim simpatizerima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Jedan od njih je i Rade Bogdanović, nekadašnji reprezentativac i trenutno TV analitičar, koji je na sebi svojstven način objasnio tretman koji Tadić ima u našem nacionalnom timu.

"Bolje da se penzionisao posle Katara nego što je dozvolio da ga ovde fudbalski siluju... U prvoj utakmici ga ostavi na klupi, gradi selektor taktiku na njemu. Drugu mu igra iconda treću u kojoj Srbija može da prođe opet mu na klupi. Sutra u 11 se podravi... Ne znam da li postoji reprezentacija u Evropi koja je maltretirala svog kapitena kao mi", rekao je Bogdanović gostujući na RTS.

Srpski novinari u Minhenu su preneli tu izjavu Tadiću, kojem je ovo očigledno teško palo.

"Uh... Kako je ovo teško. Samo sekund, izvinite. Pa dobro, eto, ajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu. Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više, odluka je takva, moram da je poštujem. Gledam, evo za Hrvatsku je Modrić tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba da igram, koliko mi kažu i ja ću da poštujem", odgovorio je Tadić.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 63

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

Zimo

8:15

14 min

Novo Sport Video Menu