Nova vest
Fudbal 1550

26.6.2024.

1:48

Krah Srbije na EURO; Piksi kaže da se nije izblamirao, a Tadićeve "pauze" govore više od reči

Fudbaleri Srbije završili su učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

U poslednjem duelu grupe C Danska je remizirala sa Srbijom (0:0) i tako igrače Dragana Stojkovića Piksija ostavila i bez kalkulatora u rukama pred rasplet u ostalim grupama.

Ukoliko vas zanima više o utakmici, pročitajte više na sajtu B92.sporta.

Meč i dešavanja posle njega mogli ste da pratite putem LIVE BLOG B92.sporta.

Završeno

18:50

 
  DEN smoki SRB  
  0 : 0  

01:30

Toliko od nas za večeras

Hvala što ste bili uz B92.sport i sa nama ispratili poslednji meč Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

01:19

Da li će Mitrović nastaviti da igra za reprezentaciju?

Izvor: B92.sport

00:59

Strahinja Pavlović o razlozima neuspeha našeg tima

Izvor: B92.sport

00:52

Tadićevih 15 minuta pred srpskim novinarima – pauze sve govore

Izvor: B92.sport

00:38

Kasper Hjulmand, selektor Danske

"Bila je to teška, emotivna borba. Unapred smo znali da će to da bude slučaj. Bilo bi bolje da smo dali gol da bismo imali ‘lufta‘, srca su nam bila u grlima. Ipak, smatram da treba da budemo srećni zbog prolaska. Ostvarili smo prvi cilj."

00:25

00:09

Konferencija selektora Srbije je gotova

Dragan Stojković Piksi se obratio novinarima posle meča sa Danskom.

00:07

O učinku neočekivanih startera

"To je bio plan utakmice. Znali smo da moramo da budemo popunjeni na terenu u defanzivnom bloku. Nije bitno da li sam zadovoljan ili ne, bitno je kako smo završili utakmicu. Jedino to razočaranje što ne nastavljaš takmičenje. Mislim da smo pokazali dobro lice, koliko god to nekome izgledalo drugačije. Važno je da se žrtvuješ, da pokažeš timski duh. Jedna lopta odlučuje, večeras nije završila u mreži Danaca."

00:04

O grupi

"Grupa je bila vrlo izjednačenja. Pokazalo se da Englezi nisu moćni kako se pričalo. Sve je tu bilo za jedan gol. Mislim da Englezi imaju +1 samo, je l tako? I Danska i Slovenija idu dalje bez pobede. To je fudbal. Gledaju se golovi, bod. Ako ćemo da gledamo, naravno da mi je krivo što smo izgubili prvu utakmicu i što smo igrali prvu sa njima. Ali nismo zaslužili taj poraz nikako. Sa Slovenijom smo imali pet, šest kolosalnih šansi. Mi smo znali da će ova utakmica biti 50/50. Kada vidim igrače kako su se borili i kako su hteli... Nijedan incident, nijedna ružna reč. To je za svaku pohvalu. A sad, rezultat dođe nekad i nekad ne dođe. I da smo pobedili večeras isto ovako bih se ponašao."

Podeli:

Komentari 1550

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

11 h

Novo Sport Video Menu