Nova vest
Fudbal 39

25.6.2024.

9:33

Čovek koga danas mrzi cela Hrvatska VIDEO

Fudbaleri Hrvatske odigrali su 1:1 sa Italijom, u okviru treće runde grupne faze Evropskog prvenstva, a tamošnji mediji glavnog krvica vide u holandskom arbitru Deniju Makeliju.

Izvor: Večernji.hr

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Imali su Hrvati sve u svojim rukama do poslednje sekunde meča, a onda je Matija Zakanji uspeo da savlada Livakovića i poruši snove hrvatskoj reprezentaciji kao kulu od karata.

Hrvati se ne mire sa činjenicom da su pred eliminacijom sa Evropskog prvenstva, pošto im je potrebno čudo da bi obezbedili plasman u nokaut fazu, a to je da se poklope čak četiri rezultata, kako bi sa trećeg mesta uspeli da se domognu osmine finala.

Glavnog krivaca za neuspeh, ne vide u svojim lošim igrama, već u holandski sudija Deni Makeli.

Već u uvodu teksta na protalu "večenji.hr", a pod naslovom "Ko je čovjek kojeg danas mrzi cela Hrvatska? Ukrao nam je snove, a ovo mu nije prvi skandal", naovdi se:

"Makeli je priznati se mora, gotovo od samog početka utakmice navlačio za Italijane. Čak mu ni igranje rukom kod jedanesterca za Hrvatsku u 53. minutu, nije odmah bilo jasno, iako je ceo svet odmah video", stoji u tekstu.

Pored toga u tekstu navode da mu ovo nije prva "kardinalna" greška, već je i ranije grešio.

Kao primer, naveli su meč Srbije i Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, gde je poništio pobedonosni pogodak za Portugaliju u sudijskoj nadoknadi.

Radi se o situaciji kada je Stefan Mitrović izvukao loptu iz mreže, posle šuta Kristijana Ronalda.

Podeli:

Komentari 39

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu