Nova vest
Fudbal 24

24.6.2024.

11:49

B92.sport na treningu Srbije: Zagrljaj selektora i novog startera – Mitar je malo nervozan VIDEO

Fudbaleri Srbije upravo u ovim momentima odrađuju poslednji trening pred odlučujući meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
FSS

Protivnik u utorak od 21.00 na "Alijanc areni" biće Danska i Skandinavci moraju pasti, kako bi se "orlovi" našli u osmini finala na megdanu domaćinu Nemačkoj.

Na stadionu "Rozenau" videli smo nekoliko zanimljivih scena tokom 15-minutnog prisustva srpskih novinara. Pre svega naznaku ili potvrdu da će navijačima biti uslišena jedna želja.

Lazar Samardžić je na teren izašao u zagrljaju selektora Stojkovića i, iako su oni baš želeli da mi to vidimo i snimimo, to je verovatno potvrda da će vezista Udinezea početi meč sa Dancima.

Takođe smo videli Piksija kako je duže nego inače na centru zadržao igrače u uvodnom sastanku, da bi ih potom pustio da se rastrče i razigraju u "ševi", dok je on nešto zapisivao i kovao poslednje planove pred duel odluke.

Među igračima smo videli dosta šale, dobrih poteza, ali i nervoze. Prednjačio je Aleksandar Mitrović, što je direktna posledica promašene četiri zicer šanse protiv Slovenije.

U više navrata je zamerao Luki Joviću i Sergeju Milinković-Saviću na lošim dodavanjima, pa je čak merio centimetre da li je lopta prešla zamišljenu liniju ili ne, dok se nije umešao kapiten Dušan Tadić da smiri situaciju.

Verujemo da će se sve vratiti Mitroviću protiv Danske i da će baš ti centimetri biti na njegovoj strani ovog puta.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu