Nova vest
Fudbal 1

23.6.2024.

23:57

Utučeni Robertson: "Dugo će nam trebati da ovo prebolimo"

Kapiten reprezentacije Škotske Endi Robertson bio je utučen posle dramatičnog poraza od Mađarske i eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nije moglo bolnije po Škotlanđane - primili su gol u desetom minutu nadoknade.

"Nema tu šta mnogo da se kaže, da budem iskren. Dali smo sve. Znali smo da nam je potrebna pobeda i oni su nas kaznili iz kontre. Moglo je da se završi i drugačije, ali to je fudbal - takve stvari se dešavaju. Biće nam potrebno dugo vremena da prebolimo ovo", rekao je Robertson.


Sumirao je igru svog tima koja je bila sve samo ne dovoljno dobra da se pobede Mađari.

"Imali smo posed na našoj strani, u prvom poluvremenu, ali nismo ništa iz toga napravili. Morali smo da pronađemo način da napadnemo i da presečmo utakmicu, da budemo opasniji. Išli smo ka tome, ali su nas kaznili. Realno, nerešen rezultat nam ne bi ništa značio. Večeras i dugo psoel ove večeri bbiće potrebno da ovo prevaziđemo. Teško je. Razarahuće. Svi momci su apsolutno utučeni. Hvala svim navijačima, izvinite što smo vas izneverili".
 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu