Nova vest
Fudbal 1

23.6.2024.

17:25

Vezista Danske o stomačnim mukama: Kampovao sam u toaletu!

Za Tomasa Dilejnija, vezistu Danske, proteklih nekoliko dana bilo je pakleno.

Izvor: Tipsbladet

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
EPA-EFE/LISELOTTE SABROE DENMARK OUT

Dok su Danci u Frankfurtu igrali sa Engleskom, on je bio sam u hotelu u bazi nacionalnog tima, odakle je posmatrao remi dva tima (1:1).

Dilejni je morao da izostane sa utakmice zbog jakih stomačnih tegoba.

"Imao sam bolove u stomaku. Bio sam u lošem stanju nekoliko dana. Ne znam šta je uzrok tome, ali mislim da sam nekoliko dana kampovao u kupatilu. Šetao sam sam oko hotela, bio sam izdvojen od svega. Sjajno je videti da su se momci vratili, srećan sam zbog toga", priznao je Dilejni.

Bez obzira na zdravstvene tegobe, kaže da nijednog momenta nije sumnjao da će biti spreman bar za naredni meč sa Srbijom u Minhenu.

"Bio sam jako uznemiren, sve me je zadesilo u nezgodno vreme. Ipak, nisam sebi dozvolio da padnem psihološki".

Posmatranje mečeva u takvom okruženju bilo je neobično iskustvo.

"Nije bilo zabavno gledati sve, mada samo imao priliku da bar jednom gledam meč reprezentacije a da se ne nerviraam. Nisam ipak došao ovde da se izležavam. Istina je da sam pokušavao da spavam na razmim mestima u hotelu, jer mi je bilo dosadno, upoznaao sam svaki ugao hotela. Meč sa Englezima sam posmatrao u jednom odeljku spa centra", nasmejao se Dilejni.

Da li će igrati zavisi od odluke selektora Hjulmanda.

"Osećam se dobro, trenirao sam u subotu, to je jedna stvar. Treba nadoknaditi izgubljeno, ali dva dana do meča, to je sasvim u redu", zaključio je Dilejni. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu