Nova vest
Fudbal 1

23.6.2024.

8:45

Selektor Portugala reagovao zbog cirkusa na EURO: "To je za brigu" FOTO

Selektor Portugala Roberto Martines kaže da je Kristijano Ronaldo imao mnogo sreće što nije povređen u utakmici protiv Turske na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Beta

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Čak četvorica navijača su utrčala na teren kako bi se fotografisala sa njim.

Portugal je u Dortmundu pobedio Tursku 3:0, a incidenti su se dogodili u drugom poluvremenu.

"To je za brigu, pošto smo danas imali sreću da su namere navijača bile dobre. Svi volimo navijače koji priznaju velike zvezde i ikone u njihovim glavama. Svi se sa time slažemo. Ali morate da shvatite da je to veoma, veoma težak trenutak, ako su te namere pogrešne, igrač je izložen i sa time moramo da budemo oprezni. Mislim da to ne bi trebalo da se dešava na fudbalskom terenu", rekao je Martines. 

Portugalski selektor rekao je da je važno poslati poruku navijačima da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

"To nije pravi put, ništa od toga nećete dobiti. A ono što ste uradili je to da će mere u budućnosti biti mnogo gore. Nije dobro da igrači budu tako izloženi kada ljudi trče po terenu", dodao je on.

Portugalski reprezentativac Bernardo Silva, koji je bio strelac protiv Turske, rekao je da nije bio zabrinut zbog navijača koji su utrčali u teren.

"Pomalo je neugodno kada morate da zaustavite utakmicu jer je navijač ušao u teren. To je cena koju plaćate kada ste toliko priznati u svetu fudbala. Što se tiče osećaja opasnosti, ne. Kod mene toga nije bilo", naveo je Silva.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu