Nova vest
Fudbal 1

22.6.2024.

22:25

Italija u problemu pred ključni meč sa Hrvatskom

Fudbalski savez Italije saopštio je da je još neizvesno učešće povređenog igrača Federika Dimarka u meču Italija-Hrvatska, ključnom za kvalifikacije za osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Izvor: Beta

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

"Dimarko je danas imao prilagođeni trening posle povrede desne noge tokom utakmice protiv Španije", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Italije i dodaje da se Dimarkovo zdravstveno stanje svaki dan proverava.

List Gazeta delo Sport preneo je da je Dimarko, inače defanzivac Intera, povredio list desne noge i da nije bio na treningu u petak, zbog čega se ne zna da li će u ponedeljak moći da igra protiv Hrvatske.

Sa tri osvojena boda, zahvaljujući inicijalnoj pobedi protiv Albanije (2-1), Italija, aktuelni šampion Evrope, plasiraće se u osminu finala ako barem remizira protiv Hrvatske.

Standings provided by Sofascore


 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

16 h

Novo Sport Video Menu