Nova vest
Fudbal 2

22.6.2024.

11:31

Šeško: Najbolji čas da se igra sa Englezima

Benjamin Šeško, napadač reprezentacija Slovenije, uveren je da izabranici Matjaža Keka mogu do povoljnog rezultata protiv Engleske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Reč je o trećem kolu takmičenja u C grupi i od ishoda tog susreta, kao i onog između Srbije i Danske, zavisiće ko će nastaviti takmičenja u nokaut fazi.

Šeško je uveren da Englezo ne briljiraju na ovom turniru i da je ovo najbolji trenutak da se igra protiv njih.

"Biće to neverovatna utakmica, u to sam sasvim siguran. Englezi imaju izvanredne igrače na svim pozicijama, ali jednako je uzbudljivo to što mi imamo odličan tim i što imamo priliku da protiv njih pokažemo šta možemo. Znam da možemo da ih iznenadimo, radujem se utakmici", rekao je fudbaler Lajpciga.

Nije uspeo da postigne gol do sada na turniru, tako da je veoma motivisan da to uradi baš protiv izabranika Gareta Sautgejta.

"Dosad smo igrali odlično na turniru, ali moramo da nastavimo u istom ritmu, siguran sam da ćemo zablistati. Možda Engleska trenutno nije na svom najboljem nivou, ali i dalje su odličan tim. Ipak, sada je najbolja prilika da igramo s njima", smatra Šeško.

Ovog leta je bio na meti brojnih klubova, ali je rešio da produži saradnju sa Lajpcigom.

"Ponosan sam što sam deo ovog tima, što sam tu na turniru, što imam veliku priliku da napredujem. Ovo je važno za moju karijeru", zaključio je reprezentativac Slovenije.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu