Nova vest
Fudbal 0

21.6.2024.

17:27

Teren u katastrofalnom stanju pravi problem Nemcima

Stanje travnatog terena stadiona u Frankfurtu koji je bio pod velikim opterećenjem tokom utakmice Engleska-Danska (1-1), u centru je pažnje uoči utakmice Nemačka-Švajcarska.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Trava je sinoć na pojedinim mestima "Valdstadiona" oštećena zbog oštre igre , a jedan od timova je saopštio da je, pored vrućine, stanje terena komplikovalo igru.

Evropska fudbalska unija (UEFA) je saopštila da postoji detaljan plan održavanja za rešavanje takvih problema i za poboljšanje kvaliteta terena za predstojeće utakmice.

UEFA je objasnila da su uoči Evropskog prvenstva nezavisni stručnjaci radili s timom koji je bio zadužen za teren u Frankfurtu da bi se obezbedili optimalni uslovi za igru.

Nemačka koja se plasirala u osminu finala zahvaljujući uspecima protiv Škotske (5:1) i Mađarske (2:0), u nedelju od 21.00 igra protiv Švajcarske u Frankfurtu.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

14 h

Novo Sport Video Menu