Nova vest
Fudbal 19

21.6.2024.

17:13

Murinjo bacio oko na srpskog fudbalera

Srpski fudbaler Lazar Samardžić odigrao je dobar meč protiv Slovenije u sklopu drugog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Srđan Novaković
Profimedia

To nije prošlo ne primećno kod Žozea Murinja, koji je Samardžića uvrstio kao jednog od igrača kojeg bi hteo da dovede u ekipu Fenerbahčea, koju je od skora preuzeo. 

Prema pisanjima turskih medija klub je Murinju obezbedio 100 miliona za pojačanja, a postoji mogućnost da će deo tog novca otići i za mladog srpskog fudbalera. 

Tu se naravno pita i njegov sadašnji klub Udineze, koji za srpskog fudbalera traži 30 miliona, dok Fenerbahčea planira da izdvoji ne više od 20. 

Veliku ulogu u ovom transferu bi mogla da odigra i devojka Lazara Samardžića, koja dolazi iz Turske i veliki je navijač Fenerbahčea. 

Ako se ovo sve obistini i srpski fudbaler postane član Turskog giganta, on će se pridružiti Dušanu Tadiću koji je od prošle sezone član ekipe iz Istanbula. 

Podeli:

Komentari 19

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apple ima novu viziju

Apple namerava da započne masovnu proizvodnju nove generacije AirPods slušalica, opremljenih ugrađenim kamerama. Potencijalne primene su brojne i veoma intrigantne a ugrožavanje privatnosti još veće.

Bug

8:20

2 h

Novo Sport Video Menu