Nova vest
Fudbal 27

21.6.2024.

14:40

Piksi otkazao trening pred Dansku

Fudbaleri Srbije su polovično odradili trening dan posle utakmice sa Slovenijom (1:1), a u subotu ih neće biti uopšte na terenu.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nakon što su u petak prepodne na terenu "Rozenau" stadiona bili samo igrači koji nisu igrali ili su ušli sa klupe, dan kasnije će za sve biti kompletno slobodan dan.

To je odluka koju je doneo selektor Dragan Stojković Piksi zajedno sa stručnim štabom.

"Dan će provesti sa porodicama", objasnio je selektor.

Razlog je, verovatno, kako bi igrači dodatno pročistili misli pred odlučujuću utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

"Igrači su odradili trening, samo oni koji nisu tu, a sutra će biti slobodan dan da budu sa porodicom tako da je to to. Takođe, 24. juna će zvanični trening biti u Augzburgu, a onda idemo u Minhen. Taj oficijelni trening je trebalo da bude u kampu Bajerna, pitali su nas da zamenimo, pa je procena bila da odradimo trening ovde i da na miru odemo u Minhen i da se spremamo za meč", dodao je selektor.

B92.sport

Takođe će u ponedeljak, dan pred meč sa Dancima, trenirati u Augzburgu, a ne na trening centru Bajern Minhena, kao što je prvobitno bilo planirano.

Srbija će u utorak od 21.00 ponovo na "Alijanc areni" u Minhenu igrati protiv Danske.

Trenutno je poslednja u grupi C sa jednim bodom, Danska ima dva, baš kao i Slovenija koja se u istom terminu sastaje sa Engleskom.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 27

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu