Nova vest
Fudbal 3

19.6.2024.

16:40

Mitrović: "Bio sam nervozan zbog izmene"

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović priznao je da mu nije bilo svejedno kada ga je selektor Stojković izveo sa terena na meču sa Englezima.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Videlo se to odmah tokom meča, naš napadač je koračao ka klupi namršten, ljut, ali ga je, kaže, brzo popustilo, nakon nekoliko minuta i sa klupe je potom nastavio da bodri saigrače. 

"Recite mi igrača koji ne voli da bude na terenu pogotovo na Evropskom i kad je bitno, za to se živi. Selektor je tu, donosi odluke, kad ste igrač gledate sve iz svog ugla, jako je jednostavno. Ali kad se stavite u poziciju selektora, morate gledati na više strana. Ja sam bio nervozan, seo sam na klupu, ohladio glavu i nastavio da bodrim. Dosta faktora, to su neke stvari, kad si igrač, želiš da budeš na terenu i da budeš akter".


O komunikaciji sa Tadićem, saradnji na terenu tzokom dugog niza godina u reprezentaciji.

"A Dušan i ja... Imamo jako dobru komunikaciju, igramo zajedno, možemo igrati i zatvorenih očiju, razumemo se, pokazali smo u prethodnih par godina, mnoge stvari olakšavaju meni, Vlahoviću i saigračima. Ali opet, mi smo tu da izvršimo zadartke koje selektor postavi. Tim je ispred svakog pojedinca, billo je i biće tako, to je to. Možda je to u nekoj drugoj taktici. Stadion Bajern Minhena, za to se živi, utakmcie koje pišu istoriju i kojih nećeš igrati mnogo, ko god bude istrčo, daće maksimum i preko toga".

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu