Nova vest
Fudbal 9

4.6.2024.

23:18

Tadić: "Naivno, ali bilo je i dobrih stvari" VIDEO

Reprezentacija Srbije poražena je u Beču u prijateljskom meču od Austrije sa 2:1 (2:0).

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imali su jaku proveru pred EURO 2024, a po završetku meča utiske o svemu izneo je i kapiten "Orlova", Dušan Tadić.

"Naivno smo primili dva pogotka i to nas je malo poremetilo. Posle toga kad smo postigli gol za 2:1 mislim da je bila drugačija slika i da smo mogli da ih ugrozimo i izjednačimo. U drugom poluvremenu smo imali par situacija, kao i oni. SSve u svemu, dobra, odlilna provera, drago nam je zbog toga i idemo dalje", kaže Tadić.
 
Kapiten "Orlova" je upitan i zašto često nemamo dobar start utakmice, jer se rano primaju golovi.

"Ne znam šta bih rekao. Taj prvi gol, mislim da smo imali mnogo igrača iza lopte, da smo stajali niže, sa dosta nas iza lopte. Jednostavno, desi se situacija da su sami ispred golmana. Drugi gol je primljen na našu izgubljenu loptu. Ne znam, treba sve da analiziramo, da popravimo te neke stvari. Bilo je i dobrih, ali i loših, što je normalno. Idemo dalje, da izvučemo pouke i što je najbitnije da se pripremamo za Evropsko prvenstvo".

Na pitanje hoće li Srbija ući u to dobru formu, kratko je poručio.

"Hoće sigurno. Svi su orni, željni, što se toga tiče daćemo bukvalno sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", obećao je Tadić. 

Izvor: FSS

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu