Nova vest
Fudbal 46

3.6.2024.

13:46

Zvezda završila i drugo pojačanje – za milion evra

Crvena zvezda je dobila i drugo pojačanje za narednu sezonu - Nemanju Stojića iz TSC-a.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su sve dogovorili sa klubom iz Bačke Topole, prethodno su se sporazumeli i sa igračem, pa su se stekli uslovi za naredni korak - realizaciju posla.


Sportklub prenosi da će zvezda platiti TSC-u milion evra na ime transfera za igrača kojeg je selektor Srbije Dragan Stojković uvrstio na spisak za Euro.

Stojić je potpisao trogodišnji ugovor sa prvakom države.

"Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom", rekao je Stojić koji je zadužio dres sa brojem 15.
 
Iza Stojića je sjajan period karijere.

Reč je o momku koji se fudbalski opismenio u Partizanovoj školi, igrao je potom za Voždovac, pa za Zvezdu (2017/2020) koja ga ja slala na pozajmice u Grafičar i Zlatibor.

Stojić je potom igrao i za Metalac iz Gornjeg Milanovca i igrama u tom klubu se preporučio za TSC.

U međuvremenu, u ekipi Žarka Lazetića, profilisao se u jednog od najboljih centralnih defanzivaca lige.

Zvezda je pre nekoliko dana ozvaničila dogovor sa Lukom Ilićem, a produžila je saradnju sa Aleksandrom Kataijem na još dve godine.

Podeli:

Komentari 46

Podeli:

EURO 2024

Mbape: Divim se Ronaldu

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Kilijan Mbape kaže da je Portugalac Kristijano Ronaldo fudbalska legenda i jedinstven igrač, uoči utakmice dve ekipe u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Beta

23:15

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu