Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.08.2021.

12:50

Klop potvrdio, Van Dajk i Gomez spremni za premijeru

Defanzivci Liverpula, Virdžil van Dajk i Džo Gomez spremni su za početak nove sezone u Premijer ligi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop potvrdio, Van Dajk i Gomez spremni za premijeru
Foto: Profimedia

Dobru vest za navijače Liverpula saopštio je menadžer Jirgen Klop, koji na ovaj dvojac nije mogao da računa tokom ogromnog dela prošle sezone.

Oba defanzivca su imali određenu minutažu na pripremnim mečevima, tako da će biti spremni za premijerno gostovanje u Premijer ligi ekipi Noriča.

"Mislim da su spremni, barem tako izgleda. Ali u ovakvim situacijama je tako da nikad ne bi trebalo da žurimo sa povratkom. Donećemo odluku ko će početi meč, ko će ući kasnije i slično, ako mislim da su spremni za 90 minuta, onda su spremni za to", rekao je Klop.

Nemački stručnjak je jasan po pitanju toga šta želi.

"Ako bih razmišljao tako da počnu meč i da ih onda izvedem ranije, onda to ne bi imalo smisla. Pozicije centralnih defanzivaca nisu takve da želite da ih menjate tokom utakmice. Videćemo. Obojica izgledaju dobro, sledi još jedan intenzivan trening. Videćemo još kakva će biti odluka", dodao je Klop.

Van Dajk nije igrao od oktobra prošle godine i povrede posle duela sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom.

Gomez se povredio mesec dana kasnije dok je bio u timu reprezentacije Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu