Nova vest
Fudbal 1

28.10.2024.

10:15

Apel FK Partizan navijačima: "Neka fokus bude isključivo na podršci timu"

FK Partizan poslao je apel svojim navijačima nakon sjajnog odziva crno-belih u subotu.

Izvor: FK Partizan

FK Partizan

Smena čelnika kluba dovela je do povratka partizanovaca na tribine, pa je meč sa Čukaričkom u Humskoj posmatralo 17.156 ljudi.

"Poštovani gledaoci, ljubitelji fudbala, dobrodošli na stadion Partizana!", posle dužeg vremena, ove reči uz dobro poznati ghlas Ljube Perića ponovo su odzvanjale Humskom ulicom.

Tribine su nosile fudbalere Partizana do preokreta nad Čukaričkim na 3:1, u 13. kolu Superlige Srbije.

"Navijači su se vratili svojoj kući! Redovi i reka najvernijih pristalica ispred blagajna na stadionu Partizana tražili su kartu više. Koliko god da su pokušavali da nas podele, nisu uspeli. Svi smo sada kao jedan. Kao nekada.Hvala vam što ste osetili da je ovo poseban trenutak i da ste potrebni klubu! Hvala vam za podršku i kada je rival imao prednost!", poručuju iz FK Partizan.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog je najposećenija u domaćem šampionatu ove sezone, iako je odigran već jedan derbi, i to upravo u Humskoj.

Cela Partizanova omladinska škola došla je da podrži prvotimce. Mnogi idoli mladih fudbalera bili su u svečanoj loži: Saša Ilić, Danko Lazović, Predrag Mijatović, Igor Duljaj...

FK Partizan

Posle dužeg vremena, došli su i Dževad Prekazi, Damir Čakar, Zoran Tošić, Antonio Rukavina, Đorđe Tomić, Goran Trobok, Goran Bogdanović i mnogi drugi...

Kao specijalni gosti, podršku su pružili i Novica Veličković, Filip Filipović, Ostoja Mijailović, Milija Babović,uz mnoge druge iz sveta sporta i biznisa.

Utakmici su prisustvovali i ministri Ivica Dačić i Zoran Gajić, kao i delegacija Fudbalskog saveza Srbije predvođena Brankom Radujkom i selektorom Draganom Stojkovićem.

FK Partizan

"Slika koju smo poslali iz Humske gorela je čistom emocijom, koja se osećala na svakom koraku. Hiljade klinaca i novi naraštaji, tog dana su se nepovratno zaljubili u crno-bele boje. Huk tribina, ritam bubnjeva i pozitivna energija koja je odjekivala topčiderskim brdom, ostaće zauvek u srcima mladih Partizanovaca. Pune tribine i ujedinjena crno-bela porodica", dodaje se u saopštenju crno-belih.

Iz Humske su apelovali kod navijača da se fokusiraju na podršku timu.

"Pozivamo vas da prepoznate trenutak kada je Partizanu najpotrebnija podrška i da ostanete uz svoj klub. Neka fokus na svakoj sledećoj utakmicibude isključivo na podršci timu, jer to je ono što nas je oduvek krasilo- gospodstveno ponašanje i avangardni duh. Apelujemo da emociju sa kojom idemo na utakmicubude nepodeljena,da navijate fer i sportski, kako bismo svi zajedno pokazali da smo istinska snaga Partizana", zaključuje se u tekstu na sajtu kluba.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu