Nova vest
Fudbal 5

27.10.2024.

18:18

Odlične vesti za Srbiju i Piksija!

U reprezentaciju se ne vraća samo Dušan Vlahović, pišu mediji.

Izvor: Telegraf.rs

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Reprezentacija Srbije uveliko se priprema za ključne izazove u Ligi nacija, a selektor Dragan Stojković potvrdio je da će na narednom okupljanju ekipi ponovo pristupiti Dušan Vlahović.

Povratak ovog napadača, nakon duže pauze zbog porodičnih razloga, sigurno će dodatno pojačati ofanzivnu liniju tima, što je od izuzetnog značaja u nadolazećim mečevima.

Osim Vlahovića, prema saznanjima Telegrafa, poziv su dobili i Sergej Milinković Savić, popularni SMS, kao i Nemanja Gudelj.

Stojković je istakao važnost okupljanja najboljih igrača, posebno u periodu kada je svaki bod presudan.

Milinković Savić će doneti kreativnost u sredini terena, dok Gudelj, koji se ističe kao standardni član ekipe Sevilje, pruža neophodnu ravnotežu između odbrane i napada.

"S obzirom na izazove koji nas čekaju, želim da imamo najjači tim na raspolaganju. Razgovarao sam sa više igrača koji su bili odsutni kako bismo osigurali prisustvo najboljih" naglasio je Stojković.

Podsetimo, Srbija trenutno zauzima treće mesto u grupi A divizije Lige nacija sa četiri boda. Predstojeći dueli protiv Švajcarske i Danske su ključni za ostanak u elitnoj diviziji.

Orlovi će 15. novembra odmeriti snage sa Švajcarcima u gostima, dok će tri dana kasnije ugostiti Dansku u Leskovcu.

Španija trenutno vodi grupu sa deset bodova, dok Danska ima sedam. Prva dva tima obezbeđuju ostanak u A diviziji, dok trećeplasirani ide u baraž, a poslednji ispada u B diviziju.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu