Nova vest
Fudbal 3

27.10.2024.

15:00

"Partizan je zaslužio pobedu"

Fudbaleri Partizana su u subotu na svom terenu pobedili Čukarički 3:1 u 13. kolu Superlige Srbije pred više od 17.000 navijača. Jedan gol za "crno-bele" postigao je Aleksandar Filipović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Ovo smo svi veoma dugo čekali. Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo željenu pobedu", rekao je Filipović i dodao:

"Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima - saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci."

On je istakao da je trener Partizana Savo Milošević verovao u pobedu iako su "crno-beli" na poluvremenu gubili 1:0.

"Rekao nam je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas! Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter i drugi put, u nekoliko dana, preokrenuli rezultat i svima od srca čestitam", naveo je Filipović.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Utakmicu u Humskoj su, izmedju ostalog, pratili i Predrag Mijatović, Danko Lazović, Saša Ilić, Dragan Stojković Piksi...

"Zaista je bilo posebno! Nama veoma mnogo znači što oni dolaze i gledaju naše utakmice i što su tu da nas podrže. Siguran sam da će u budućnosti biti još bolje i da ćemo i mi još efikasnije igrati", istakao je Filipović.

Fudbaleri Partizana će u sredu igrati protiv ekipe Mladost GAT u 1/16 finala Kupa Srbije.

"Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje", zaključio je Filipović.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu