Nova vest
Fudbal 0

26.10.2024.

23:44

"Nisu slučajno drugi na tabeli"

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Drinčić izjavio je da njegovu ekipa čeka kvalitetan i iskusan protivnik na predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Mladost ima dobre i iskusne igrače, koji u svakom trenutku znaju šta žele. Što se nas tiče, imali smo, posle dužeg vremena, celu nedelju, mikrociklus, i spremali smo se dobro za ovu utakmicu s tim što smo imali u vidu i naredne utakmice", naveo je Drinčić, a preneo klub.

Radnički iz Niša će dočekati Mladost u nedelju u 20 časova, u 13. kolu Super lige Srbije.

Drinčić je dodao da Radnički ima jako težak raspored utakmica i da će dosta rotirati svoje igrače kako bi ostali sveži.

"U naredne dve nedelje imamo pet utakmica i jako duga putovanja, prvo Kup, pa onda idemo u Bačku Palanku, Beograd, tako da će biti dosta i rotacije i svega. Biće uključeni svi igrači, moramo i o tome da brinemo. Ova nedelja je bila poslednja koju smo mogli da iskoristimo što se tiče treninga, ovo ostalo će sve biti putovanje i priprema utakmica", rekao je on.

Fudbaler Radničkog iz Niša Vanja Ilić da će utakmica protiv Mladosti biti teška, ali da će njegova ekipa ići na pobedu.

"Moramo da idemo na tri boda, igramo kod kuće, gde nismo nijednom poraženi. Nadam se da će ostati tako, moramo da se borimo kao što smo i do sada na svakoj utakmici. Biće teška utakmica, oni su drugi na tabeli, nisu slučajno tu. Iskusna su ekipa, stariji su momci dosta od nas, zreliji, igraju pametno. Ipak, mi ne gledamo ko je na drugoj strani, fokusirani smo na sebe, znamo šta treba da radimo u svakom momentu. Imali smo dosta vremena da se pripremimo taktički, psihički i fizički, odmorni smo", kazao je Ilić.

Radnički iz Niša je sedmi na tabeli sa 17 bodova, dok je Mladost iz Lučana druga sa 25 bodova.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu