Nova vest
Fudbal 1

25.10.2024.

19:10

Ljajić o sportskom direktoru: "Imamo preča posla"

Predsednik prinudne uprave fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić dao je svoj komentar povodom informacije da crno-beli neće imati sportskog direktora.

Izvor: Telegraf.rs

Starsport

Prinudna uprava FK Partizan je raskinula saradnju sa Iviom Ilievim, a kako stoje stvari njega na tom mestu neće niko naslediti, već će to mesto popuniti Mijatović i Lazović, koji su glavni u klubu za sva sportska pitanja.

O ovoj temi se oglasio i Rasim Ljajić koji je u intervjuu za Telegraf potvrdio informaciju da Partizana neće tražiti novog sportskog direktora. 

"U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora posle odlaska Ivice Ilieva, niti je to tema u Partizanu. Imamo mnogo prečih, urgentnijih tema kojima smo svakodnevno zaokupljeni. Imamo svetska imena, Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, koji sa punim poverenjem kompletne Privremene komisije, kluba i navijača brinu o sportskom sektoru sada i ubuduće i nemamo nijedan razlog da menjam bilo šta u tom pogledu", rekao je Rasim Ljajić za Telegraf.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

NBA

Džejms u "Dži" ligi

Broni Džejms, košarkaš LA Lejkersa, naredni period će provesti između tog tima i njihove filijale u "Dži" ligi, preneo je Šems Čarnija.

B92.sport

21:10

11 min

Tenis

Rune bez problema protiv Gofana

Danski teniser Holger Rune plasirao se u polufinale turnira u Bazelu, pošto je pobedio 54. tenisera sveta Belgijanca Davida Gofana posle dva seta, 6:2, 6:4.

Beta

20:48

33 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu