Nova vest
Fudbal 6

25.10.2024.

17:00

Ko posle Ilieva? Niko

Još jedan od poteza prinudne uprave Partizana je bio da se raziđu sa dosadašnjim sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilievim.

Izvor: Mozzart Sport

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Njemu je bilo predočeno da će doći do okončanja saradnje, što se na kraju i desilo, tako da je Partizan trenutno bez čoveka na toj funkciji. 

I kako saznaje Mocart sport takva situacija bi mogla da potraje sve do izbore nove skupštine kluba, što znači da će Partizan sve do kraja ove sezone biti bez sportskog direktora. 

Tu funkciju će do daljeg obavljati Predrag Mijatović i Danko Lazović, koji su i najbliži saradnici Rasima Ljajića, koji je predsednik privremene uprave Partizana. 

To dalje znači da neće biti ništa od eventualnog dolaska Zlatka Zahovičžća u Partizan na mestu sportskog direktora o čemu se govorilo. 

Prvi zadatak Mijatovića i Lazovića će biti da u narednom prelaznom roku pokušaju da reše pitanje napadača, jer od odlaska Mateusa Saldanje, klub nije doveo adekvatnu zamenu. 

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

6 h

Novo Sport Video Menu