Nova vest
Fudbal 0

25.10.2024.

17:43

Traži se karta više – veliko interesovanje za utakmicu FK Partizan FOTO

Zbog promena na rukovodećim pozicijama u fudbalskom klubu Partizan za narednu utakmicu crno-belih u Superligi Srbije očekuje se velika poseta.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli u sklopu 13. kola na svom stadionu dočekati ekipu Čukaričkog i to po svemu sudeći pred velikim brojem navijača Partizana. 

"Grobari" su najavaili da će se od ove utakmice vratiti na južnu tribinu, koja će za razliku od prethodnih utakmica u ovoj i prošloj sezoni sada piti ispunjena najvatrenijim pristalicama crno-belih. 

I na ostalim tribinama se očekuje veliki broj navijača, a to svedoči i fotografija koja je objavljena na Partizanovoj društvenoj mreži "X", gde se na jednom prodajnom mestu stvorila neverovatna gužva koja govori o tome koliko je interesovanje vlada za ovaj meč. 

Fudbaleri Partizana će tako posle dužeg vremena imati veliku podršku svojih navijača sa sve tri strane stadiona u Humskoj. 

U sklopu saradnje fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan, svaki navijač koji kupi kartu za meč protiv Čukaričkog, sa tim utakmicom će moći da uđe na nivo 400 u Beogradskoj areni, gde će istog dana igrati Partizan protiv Krke. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

6 h

Novo Sport Video Menu