Nova vest
Fudbal 4

25.10.2024.

16:32

Posle Mijatovića i Lazovića – još jedno poznato lice se vraća u Humsku!

Sa novom upravom fudbalskog kluba Partizan dolaze i odlaze nova lica, a posle otkaza za sportskog direktora Ivicu Ilieva vreme je za jedan povratak u Humsku.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Ljubomir Ljuba Perić, višedecenijski spiker crno-belih, bi trebalo uskoro da se vrati u klub, preneo je "Telegraf".

Perić se u martu prošle godine posle remija (1:1) protiv Radničkog 1923, razišao sa klubom iz nepoznatih razloga i posle čak 46 godina službe.

Perić je tada, pošto mu je prvo telefonski saopštena odluka, rekao da novac nije problem i da će, ako klub nije u stanju da ga plaća, da radi bez plate – za džabe, ali da svakako neće dozvoliti da ga neko ponižava i igra se sa njegovim imenom u situaciji kada u Humskoj gotovo ništa ne funkcioniše i Partizan se nalazi pred kolapsom.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Ni takav aranžman nije odgovarao tadašnjoj upravničkoj strukturi, te ga je zamenio Vladimir Mijailović, koji je prethodno bio angažovan kao komentator mečeva mlađih kategorija na klupskom Jutjub kanalu.

Posle Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, još jedno poznato lice ćemo gledati u Humskoj i to od subote i meča protiv Čukaričkog (15.55).

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

6 h

Novo Sport Video Menu