Nova vest
Fudbal 0

25.10.2024.

14:30

Crvena zvezda nastavlja da pomaže ugroženima

FK Crvena zvezda neprestano pokazuje da misli na najugroženije članove našeg društva.

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Tako je i u novoj sezoni nastavila sa realizacijom dobro poznate akcije "Čep za hendikep" na stadionu "Rajko Mitić".

"Naš klub je nastavio da pokazuje društvenu odgovornost. Akcija sa Udruženjem 'Čep za hendikep' je prvi put organizovana još u septembru 2019. godine i do sada smo, uz vremenske intervale na po četiri meseca, zajedno postizali sjajne rezultate, a zvezdaši su i ovoga puta pokazali da imaju veliko i humano srce.

Do sada smo u pet godina dugoj saradnji uspeli da prikupimo više od tonu i po čepova, te smo zajedno učestvovali u nabavljanju jednog ortopedskog pomagala za osobe sa invaliditetom.

Kutije za prikupljanje čepova biće i u narednom periodu kod Red star šopa, Delije šopa, ulaza u Galeriju, ispred Medija centra i ispred terena Omladinske škole. Takođe i na prvenstvenim mečevima kutije će biti postavljene ispred ulaza na tribine našeg stadiona.

Zvezda vas još jednom poziva da se pridružite ovoj akciji, da napunimo kutije čepovima i još jednom pomognemo onima kojima je to najpotrebnije", saopštio je klub.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Srpski fudbal

Ko posle Ilieva? Niko

Još jedan od poteza prinudne uprave Partizana je bio da se raziđu sa dosadašnjim sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilievim.

Mozzart Sport

17:00

20 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

4 h

Novo Sport Video Menu