Nova vest
Fudbal 20

24.10.2024.

16:40

Mijatović zavodi red u Partizanu – nema pušenja, novi "dres kod" FOTO

Dolaskom Privremenog organa u Fudbalski klub Partizan dođi će do korenitih promena.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan/Miroslav Todorović

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Predrag Mijatović, zajedno sa Dankom Lazovićem, želi da učini sportski sektor mnogo operativnijim i efikasnijim, a već je napravio prve korake.

Novi čelnici, zajedno sa novim i starim sportskim direktorom Ivicom Ilievim i Ivicom Kraljem, posetili su Sportski centar "Partizan - Teleoptik" gde su se, pre jutarnjeg treninga, obratili igračima seniorske selekcije, odnosno prvotimcima Partizana.

Bivši asovi crno-belih, zaduženi za sportski sektor kluba, su igračima pružili podršku pred nastavak sezone, ali i uputili ih u nova pravila koja će morati da se poštuju.

FK Partizan/Miroslav Todorović

Među prvim merama biće zabrana pušenja u klupskim prostorijama, te će za to biti obezbeđene posebne zone, piše "Mozzartsport".

Biće uveden poseban i obavezan dres kod, kako za centralnu ložu stadiona u Humskoj, ali i na drugim događajima vezanim za sponzore. Ležernog oblačenja više neće biti i biće obavezna odela.

Isto tako, vodiće se računa o disciplini zaposlenih, koji će morati da se ponašaju u skladu sa veličinom kluba.

FK Partizan/Miroslav Todorović

Takođe, Mijatović je ukazao na loše stanje u omladinskoj školi, te je urgirao da i mlađe kategorije dobiju novu "Puma" opremu, koja je tehnički sponzor, a ne kao do sada da nose stare "najki" garniture.

Isto će biti, kako na treninzima, tako i na utakmicama.

Podeli:

Komentari 20

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pobuna protiv AI

Članovi muzičkih grupa "ABBA", "Radiohead" i "The Cure" potpisali su protestno pismo protiv korišćenja umetničkih i autorskih ostvarenja za izgradnju alatki AI.

Tanjug

16:00

3 h

Novo Sport Video Menu