Nova vest
Fudbal 21

23.10.2024.

10:30

"Partizan drva plaćao 50.000 evra – šta može Mijatović iz Madrida?"

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović osvrnuo se na promenu u upravničkoj strukturi FK Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Na mesto prvog čoveka kluba je stigao Rasim Ljajić, koji će među najbližim saradnicima imati Danka Lazovića i Predraga Mijatovića, bivše fudbalere crno-belih.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Bogdanović je novom predsedniku savetovao šta da mu bude prvi potez po stupanju na funkciju.

"Neka Rasim izbaci, za početak, ako smem da sugerišem, koliko su menadžeri para uzeli u poslednjih osam godina i bivši igrači para smotali. Ne može mene niko ubediti da drvo od igrača platite mesečno 40-50.000 evra mesečno ili platite toliko velika obeštećenja. Izbacite te stavke u javnost, pa će i navijači i narod da sudi", rekao je Bogdanović.

Nije mu jasna Mijatovićeva uloga.

"Koliko može Mijatović da im donese ako živi u Madridu? Da li može klub da vaskrsne putem mejla i telefonskih poziva? To mi se malo ne uklapa. Ali dobro, ja mislim da je to jedan ozbiljan trik. Nije gospodin Rasim Ljajić džaba političar, tražio je veliko ime, želeo je da smiri navijače i javnost, ali kažem, nagledao sam se legendi u ovoj državi koliko hoćete. Oni su Privremeni organ koji će do aprila ili maja da osposobi rad klupskih organa. Ovde se menja iz dana u dan, a ne u šest meseci ko će tu da ostane", dodao je Bogdanović u razgovoru za TV Una.

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu