Nova vest
Fudbal 4

21.10.2024.

16:35

Koja će biti uloga Mijatovića i Lazovića u Partizanu? VIDEO

Rasim Ljajić, novi prvi čovek FK Partizan, govorio je o ulozi koju će u tom klubu imati Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Njih dvojica će, kao i biznismeni Milka Forcan, Vojislav Lazarević, Boban Stojanović i Dragan Milovanović, biti deo promena u Humskoj, a Ljajić se naročito bavio time kakvu će ulogu njih dvojica imati.

"Sutra ćemo imati prvi sastanak privremenog organa, verujem da će se oni sutra obratiti javnosti. Naša ideja je da sportski sektor ojačamo značajno i smanjimo mogućnost grešaka kod transfera igrača. Za godinu dana amo doveli 30 igrača, to ne bi mogao ni Mančester junajted da izdrži", rekao je Ljajić.

Za njega je najvažnije da vrati navijače na tribine.

"Jako je važno da se navijači vrate, ali prvo mi moramo da vratimo njihovo poverenje. Ovo je pomak sa privremenim organom, a onda i sa Peđom Mijatovićem je to jedna pozitivnija priča. Zato se nadamo da će i navijači to prepoznati i da će se vratiti na stadion. To će biti nadležnost Mijatovića i Lazovića, a oni će sa dosadašnjim sportskim direktorom naći novog predsednika omladinske škole. Pravićemo i franšize po Evropi sa našom školama", dodao je Ljajić.

Da li je bilo teško nagovoriti ih da dođu?

"Lazovića lako, Mijatovića mnogo teško. Da vas ne lažem. Ali dobro ide, svaka mu čast. Sa takvom karijerom, da se prihvati ovakav posao. Logično je da se dugo premišljao, ali je shvatio da je sada trenutak za Partizan", zaključio je Ljajić.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu