Nova vest
Fudbal 17

21.10.2024.

12:33

Milka Forcan ulazi u Partizan

Partizan je uveliko otpočeo formiranje radnog tela koje će rukovoditi klubom, a poziv je dobila i Milka Forcan.

Izvor: Sportski žurnal

Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Na današnjoj Skupštini, poslednjoj u ovom sazivu kojom će rukovoditi predsednik u ostavci Milorad Vučelić biće razrešeni svi: prvi čovek kluba koji je podneo ostavku prošle godine, generalni direktor Miloš Vazura, kompletan Upravni odbor i svi članovi najvišeg klupskog tela – Skupštine FK Partizan.

Predsednik takozvane Radne grupe Rasim Ljajić dogovorio je dolaske fudbalskih imena kao što su Predrag Mijatović i Danko Lazović, ali i ljudi iz sfere biznisa.

Kako javlja "Sportski žurnal", u pitanju su Vojin Lazarević, Boban Stanojević i Milka Forcan, nekadašnja potpredsednica kompanije "Delta Holding".

Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, usavršavala se u Londonu, a u "Delti" je radila od 1992. do 2010. Uz to je dobitnih više nagrada za poslovne delatnosti.

Njen zadatak će biti da proceni i sanira štetu nastalu u vreme ere Milorada Vučelića i Miloša Vazure, što predstavlja izuzetno kompleksan zadatak, ako se zna da dug crno-belih iznosi oko 60.000.000 evra.

Pored njih član privremenog rukovodećeg ograna biće i Dragan Milovanović, ugledni advokat, zadužen za pravna pitanja s kojima će se crno-beli susretati do izbora novog rukovodstva.

Novo privremeno rukovodstvo na čelu sa Rasimom Ljajićem pored vođenja Partizana prionuće na posao oko izbora novih članova Skupštine.

Izbori će, saznaje "Žurnal", biti održani po završetku sezone da u toku šampionata crno-beli ne bi pažnju i energiju odvlačili na drugu, jako bitnu, ali stranu koja je ipak u senci rezulatata tima Sava Miloševića.

Podeli:

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu