Nova vest
Fudbal 1

21.10.2024.

9:30

Partizan igra dok se menja vlast u Humskoj

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Novog Pazara u poslednjem meču 12. kola Superlige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
RINA

Duel na "Gradskom stadionu" biće odigran bez prisustva gledalaca zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla domaćem klubu.

"Odluka o zabrani prisustva publike doneta je nakon incidenta u meču između Novog Pazara i Radničkog 1923, kada su uočeni propusti u organizaciji utakmice. Kao posledicu, klub iz Novog Pazara je kažnjen sa dve utakmice na domaćem terenu bez prisustva gledalaca", rekli su iz uprave kluba za agenciju RINA.

Ovaj meč, iako bez podrške domaćih navijača, ima veliki značaj za oba kluba, kako za nastavak borbe u ligi, tako i za popravljanje pozicija na tabeli.

Novi Pazar će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena, dok će Partizan, iako bez pritiska navijača, imati zadatak da nastavi sakupljanje bodova i povratak u borbu za vrh tabele.

FK Novi Pazar se nalazi na desetom mestu Superlige sa 14 osvojenih bodova, dok je Partizan, koji ove sezone prolazi kroz sistematske promene, na šestoj poziciji sa 17 bodova.

Crno-beli će na teren u danu u kojem se određuje bliska budućnost kluba, jer će na Skupštini biti okončana desetogodišnja vladavina Milorada Vučelića i Miloša Vazure.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu