Nova vest
Fudbal 24

20.10.2024.

19:28

Peđa Mijatović u Partizanu?!

Čuveni bivši fudbaler Predrag Mijatović mogao bi da se nađe u novoj garnituri vlasti FK Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport/Srdjan Stevanovic

Proces velikih promena na čelu sa Rasimom Ljajićem počeo je u Partizanu, a najbitniji zadatak je stabilizacija kluba.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Ljajić će prvo voditi Privremenu komisiju zaduženu za taj problem, a samim tim već intezivno radi na angažovanju najbžližih saradnika.

Kako saznaje "Telegraf", najzvučnije ime koje planira za Upravu je Predrag Mijatović, koji se početkom vikenda sastao sa budućim prvim čovekom kluba i pregovarao o mogućem angažovanju.

Sastanak je upriličen u restoranu "Franš" i Ljajić i Mijatović nisu bili jedini akteri, već su prisustvovali i takođe bivši asovi crno-belih - Zoran Bata Mirković, Gordan Petrić, ali i bivši košarkaš Partizana - Dejan Tomašević, koga za Mijatovića vezuje prijateljstvo i kumstvo.

Takođe, ideja Rasima Ljajića je da, pored Mijatovića, u Radnu komisiju uvrsti i pomenutog Zorana Batu Mirkovića, ali i Danka Lazovića, koji je pre mesec dana figurirao za mesto generalnog direktora, ali je ta odluka prolongirana, jer je Ljajić naprosto morao da prebrodi mnoge prepreke da bi uopšte došao u poziciju da kadrira.

Što se tiče Mijatovića, trenutno nema potvrde da li je ili nije zainteresovan da postane deo Partizana i pomogne klubu za koji je nastupao kao igrač od 1990. dod 1993. godine.

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu