Nova vest
Fudbal 1

19.10.2024.

10:27

Dudić: "Nekome smeta što energično vodim ekipu"

Fudbaleri Radničkog su napravili veliko iznenađenje pobedom protiv ekipe TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 2:0 u sklopu 12. kola Superlige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener ekipe iz Kragujevca je posle utakmice pohvalio domaćina ovog meča, pre svega zbog uslova na kojima se igrala ova utakmica.

"Pre svega da izrazim oduševljene ovim terenom, drugi put sam ovde, na kojem je ovo nivou kapa dole i svaka čast. Takođe, Ifetu Đakovcu želim da se što pre vrati, vidjelo se da danas fali u ekipi. Utakmica, taktički vrhunska sa naše strane, menjali smo sisteme tokom igre dozvolili smo im udarce s distance. Zaslužili smo sreću, neutralisali smo njihove kontra napade, morali smo da se prilagodimo", naveo je Dudić.

Šef struke ekipe Radničkog se osvrnuo i na pisanja određenih medija o tome što ne drži pres konferencija pre utakmica.

"Smatram da sam doneo nešto u srpski fudbal. Nekome smeta što energično vodim ekipu. Poslednjih mesec dana ne držim pres konferenciju pred utakmicu, juče sam održao iz poštovanja prema kolegi i protivniku. Moram da biram šta da govorim, ne gleda se moj rad na terenu. Poštujem ovu državu i ligu, smatram da se ponašam korektno. Navijaću za TSC u četvrtak. I dalje nam stoji ožiljak od Mornara, ali da odigramo tu utakmicu još deset puta ne bi se to desilo“, emotivno je naglasio Feđa Dudić.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Alfa Romeo "menja ploču"

Sve više proizvođača odustaje od ranije zacrtanih ciljeva koji se tiču prelaska na potpuno električna vozila - poslednji u nizu koji se "pokajao" je Alfa Romeo.

B92

9:19

2 h

Aktuelno

Ma ko je rekô da Netflix propada?

Profit producentske kuće i striming servisa Netflix je u trećem kvartalu 2024. porastao za 41 odsto međugodišnje na rekordnih 2,36 milijardi dolara, što znači da zarada po akciji iznosi 5,4 dolara.

Tanjug

7:59

4 h

Novo Sport Video Menu