Nova vest
Fudbal 14

18.10.2024.

17:18

UŽIVO Katai strelac minut po ulasku u igru

Fudbaleri Crvene zvezde i niškog Radničkog od 16 sati igraju meč 12. kola Superlige Srbije koji će crveno-belima poslužiti i kao priprema za nadolazeće gostovanje u Monte Karlu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Trener Zvezde Vladan Milojević moraće, silom prilika, "Realu sa Nišave" da suprotstavi drugačiji sastav, izvesno slabiji, nego inače. Brojni igrači su u međuvremenu imali reprezentativne obaveze, poput Glazera, Silasa, Seola, Kange, Milsona…

Otuda, Milojević će posegnuti za nekim alternativnim opcijama ovog puta.

Superliga, 12. kolo

Crvena zvezda - Radnički Niš 4:0
L. Ilić 4, 33, 43, Katai 57
Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Marko Ivković

Radnički stiže na Marakanu osokoljen nizom dobrih utakmica i posle dve vezane pobede, što je u velikoj meri zasluga trenera Nikole Drinčića.

Sve najvažnije detalje sa meča možete pratiti uz LIVE BLOG na B92.sport u nastavku.

Uživo

15:05

Semafor
L. Ilić 4, 33, 43
  CZV   RDN  
  3 : 0  

17:22

59' "Petarda" na Marakani

Još jednom Katai - drugi njegov gol u tri minuta. Nije ni pet minuta proveo na terenu,. Sada je glavom matirao golmana gostiju, s tim da je defanzivac Nišlija pre ulaska lopte u mrežu zakačio loptu nogom.

17:19

57' Katai - 4:0

Minut po ulasku u igru Katai je uspeo da postigne gol, rutinski, na asistenciju Nemanje Radonjića. To je već 13. gol Kataija u kariejri protiv Nišlija.

17:17

56' Katai na terenu

Četvrta izmena u Zvezdi, na terenu je miljenik navijača Aleksandar Katai koji menja danas nezapaženog Duartea.

17:14

54' Elšnik promašio ono što obično daje

U gotovo idealnoj poziciji je bio Elšnik, na 16-17 metara od gola gostiju, nebranjen, neometan, imao je sve vreme ovog sveta da se neamesti na šut, međutim, ovog puta njegov projektil nije pronašao cilj. Lopta je prohujala pored stative.

17:12

52' Miran početak

Opao je tempo igre što je dobra vest za goste jer je ritam uglavnom diktirala Zvezda pa Nišlije konačno mogu da dođu do daha. Bez prilika na obe strane u nastavku.

17:05

46' Pet izmena

Tri je izvršio trener Radničkog Drinčić, na terenu su Frej, Pavlović i Ivelja, a izašli su Jamkam, Đo i Stjuart. Kod Zvezde, ušli su Radonjić i Milosavljević, a izašli Spajić i Maksimović.

16:57

Ilić "reprizirao" Kataija

Pre Ilića, poslednji put het-trik za poluvreme uspeo je da postigne Aleksandar Katai 2020. godine u trijumfu Zvezde protiv TSC-a od 5:0.

Zanimljivo, Katai je kao i Ilić, pored tri gola za poluvreme u prvom delu meča pogodio i stativu. 

16:47

Poluvreme

"One man show" u prvih 45 minuta meča Zvezde i Radničkog, koje je obeležio neverovatno raspoloženi i efikasni Luka Ilić sa tri gola.

Crveno-beli sa neverovatnom lakoćom vode u prvoj utakmici 12. kola Superlige na poluvremenu - 3:0.
 

16:45

43' Het-trik Luke Ilića

Još jedan gol Luke Ilića, het-trik za poluvreme Zvezdinog ofanzivca - sjajna partija, verovatno najbolja u karijeri. Ponovo je bio u pravo vreme na pravom mestu, dobio je, istina, sjajnu loptu od Maksimovića u haotičnoj situaciji pred golom Nišlija, a onda je još jednim hirurški preciznim šutem naterao golmana gostiju na kapitulaicju.

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

3 h

Novo Sport Video Menu