Nova vest
Fudbal 31

16.10.2024.

8:50

Piksi na udaru: "Kako trener može da upropasti igrača i majka sina jedinca"

Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler, a sada analitičar, kritikovao je selektora Dragana Stojkovića Piksija posle poraza našeg nacionalnog tima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Posle pobede u Leskovcu nad Švajcarcima, Srbija je u Kordobi ubedljivo poražena (3:0) u duelu sa Špancima.

"Ako nam šutiraju svaka tri minuta, a da ih mi ne ugrozimo nimalo, to baca senku. Nije trebalo ovako da izgledamo neshvatljivo je. Hajde što izgubiš 3:0, u pitanju je prvak Evrope, ali protiv svakoga moraš da igraš fudbal. Kod nas se stalno nešto menja, tumbaju pozicije, izmišlja topla voda... Ispade da si veći katolik od pape", rekao je Bogdanović gostujući na RTS i dodao:

"Ne može to da izađe na dobro. Kad vam sklone loptu, da ne vidite ništa, to je briga za budućnost. Ova Liga nacija je dobro takmičenje da vidiš gde si. Otišli smo po iskustvo, ali nije trebalo ovako da izgleda".

Nastavio je sa kritikama prema Stojkoviću.

"Kao da ne težimo da napravimo kompaktnu grupu igrača nosilaca naše igre. Meni su jako čudne izmene i čudan sastav. Ova deca ne mogu da daju svoj maksimum, uvek sam se zezao i govorio kako trener može da upropasti igrača i majka sina jedinca, to potpisujem", zaključio je Bogdanović.

Podeli:

Komentari 31

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu