Nova vest
Fudbal 0

13.10.2024.

19:15

Duarte se nada dobroj poseti protiv Radničkog: Petak je dan za zvezdaše

Bruno Duarte, napadač Crvene zvezde, rekao je da pred crveno-belima zahtevna utakmica protiv Radničkog iz Niša.

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Prijala nam je kratka pauza, kako bismo se malo odmorili i pripremili za izazove koji nas očekuju u narednih mesec dana. Ipak svesni smo da nam je svaki trening značajan, te koristimo reprezentativni ciklus da unapredimo određene segmente igre i da se maksimalno spremimo. Takmičenje u prvenstvu nastavljamo već u petak, a očekuje nas meč protiv ekipe koja se nalazi u gornjem delu tabele. Pred nama je zahtevna utakmica, ali smo spremni da pružimo kvalitetnu partiju, kako bismo osvojili tri važna boda i nastavili pobednički niz u domaćem prvenstvu", istakao je Bruno Duarte, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Golgeter naše ekipe je uveren u veliku posetu zvezdaša na meču protiv Radničkog.

"Navijači se uvek užele klupskog fudbala tokom reprezentativnog ciklusa, ali se i mi igrači uželimo utakmica koje igramo pred njima. Siguran sam da će doći da nas podrže u velikom broju, kao što su to činili od početka sezone. Od kada sam došao u klub, oduševljen sam navijačima, ovakva ljubav prema klubu se retko viđa. Uz to znam da i košarkaši igraju u petak, pa će svi posle naše utakmice moći da bodre i Zvezdine košarkaše. Petak je dan za sve zvezdaše, siguran sam da će uživati. Verujem da će u velikom broju doći na stadion, iako je radni dan. Očekujemo ih na Marakani i radujemo se što ćemo ih ponovo videti na tribinama", zaključio je Duarte.

Podsećanja radi, svi navijači koji dođu na na utakmicu protiv Radničkog iz Niša će imati priliku da posle meča obezbede pojedinačne ulaznice za duel u Ligi šampiona protiv Barselone.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u petak u 16 časova.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu