Nova vest
Fudbal 0

13.10.2024.

20:30

Apel "delija": Ovo je poziv da se konačno probudimo, svi na stadion

"Delije", vatreni navijači Crvene zvezde, pozvale su sve kojima je crveno-bela boja u krvi da dođu na utakmicu protiv Radničkog iz Niša.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda u petak u 16 časova dočekuje ekipu Radničkog, a kako iz kluba, tako i "delije", pokušavaju da animiraju navijače da što veći broj dođe i podrži ekipu Vladana Milojevića.

"Delije" su uz poziv podelile fotografiju sa utakmicu protiv Javora, koja se igrala u 14 časova, a na stadionu je bilo više od 10 hiljada navijača.

Utakmica protiv Radničkog je na programu u 16 časova, što je nepovoljan termin, ali duel sa nekadašnjim Habit Farmom pokazuje da je sve moguće.

FK Crvena zvezda

"Ovo je utakmica protiv Habit Farma ili današnjeg Javora koja se igrala od 14 časova. Ovakvih primera je puno, i govore da današnje vreme nosi svoje loše strane jer koliko god klub napredovao, tribina stasavala, mi kao navijači Crvene Zvezde uvek tražimo neke izgovore zašto poseta nije na nivou na kome bi trebala da bude u ovom trenutku. Uspesi kluba su nas razmazili, a to ne bi smelo da se desi. Postali smo probirljivi, više kritički nastrojeni nego kada nam je sve išlo nizbrdo.
Današnje generacije bi trebale da pokažu da su bolje, a i zahvalne na tome što mogu da gledaju Zvezdu kakvu gledaju danas, što u prvenstu što u Evropi! Trebale bi da osete kakve su tribine deo i kako na tribinu koju oni smatraju svojom, gleda ostatak Evrope, pa i Sveta! Nije dobro da od svih, naši ljudi najmanje cene ono što imaju!
Ovo niko nme treba da shvati kao kritiku, već kao poziv da se konačno probudimo, a to smo pokušali kroz istoriju tribine da uradimo ovaj put, upoređivajući je sa današnjim vremenom, gde mnogo više ima razloga i motiva da se dođe na stadion.
SVI NA STADION!"
, piše u saopštenju "delija".

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu