Nova vest
Fudbal 17

13.10.2024.

15:38

Skandal u Makedoniji – srpski timovi napustili turnir zbog ekipa sa tzv. Kosova

Mlađe kategorije Crvene zvezde, Partizana i Zemuna, generacije 2014, 2015. i 2016. godište, doživele su veliku neprijatnost u Severnoj Makedoniji gde su boravili na turniru u Ohridu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Privatna arhiva

Naime, Zvezda, Partizan i Zemun –  generacije 2014, 2015. i 2016. godište – napustile su turnir zbog ekipa sa tzv. Kosova, potvrđeno je za B92.sport.

Kada je u pitanju Zvezda, crveno-beli su još pre dolaska na turnir tražili da na njemu ne učestvuju ekipe sa tzv. Kosova, tako je i trebalo da bude, ali se na kraju to nije i desilo.

Zvezda je u međuvremenu došla do polufinala kada je u pitanju jedna od generacija, da bi potom shvatili da je ekipa protiv koje igraju upravo iz pomenute nepriznate države, odnosno južne srpske pokrajine.

Usledio je apel crveno-belih, ali organizatori nisu marili za time. Zvezda je odlučila da odustane od turnira, isto je uradio i Partizan, ali i Zemun, čija je ekipa takođe došla do polufinala i kao protivnika imala ekipu sa tzv. Kosova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by | Омладинска школа ФК ЗЕМУН (@fkzemun_os)

Podeli:

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu