Nova vest
Fudbal 31

13.10.2024.

13:06

Oglasio se FSS: "Preuzimamo odgovornost"

Dan posle meča u Leskovcu i velike pobede protiv Švajcarske, oglasio se Branko Radujko, generalni sekretar FSS.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic

Radujko je čestitao "Orlovima", ali i prokomentarisao lošije stanje terena "Dubočica" u Leskovcu.

Evo šta je sve rekao generalni sekretar FSS:

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Čestitam igračima i stručnom štabu reprezentacije Srbije na izuzetnoj borbi i zasluženoj pobedi nad Švajcarskom, koju smo svi dugo iščekivali. Takođe, želim da se zahvalim našim navijačima, medijima, bivšim reprezentativcima, kao i državnom rukovodstvu i svima koji su nesebično pružili podršku našoj reprezentaciji sinoć u Leskovcu.

Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje Fudbalski savez Srbije preuzima odgovornost.

Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, su jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti. Nije država gradila stadione i terene da bi ih neko neodgovorno koristio. Oni su vrednost za buduća vremena i tako ćemo se prema njima odnositi.

Uveren sam da ćemo to veoma brzo da promenimo, i da uspostavimo najviše standarde u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena. To je i naša obaveza koju ćemo da preuzmemo sa punom ozbiljnošću, vrednim radom i konkretnim rezultatima.

U skladu sa tim, za utakmicu protiv Danske, u novembru, teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biće u znatno boljem stanju. To će pokazati da u FSS menjamo stvari na bolje".

Podeli:

Komentari 31

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu