Nova vest
Fudbal 1

12.10.2024.

17:27

Partizanovo pojačanje iz Liona: Federer mu ispred Đokovića VIDEO

Pape Furer, osamnaestogodišnjak iz Senegala je pojačao redove Partizana pre oko mesec dana, došavši iz francuskog Liona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

I dok se upornim radom i treninzima očekuje, što i sam kaže, da pokaže najbolje na terenu, za sajt Partizana je govorio o svom privatnom životu, porodici, hobijima i očekivanjima.

Rođen je u Senegalu, ima brata i sestru, a fudbal je počeo da igra pre pet godina. Kasnije je otišao u Švajcarsku, a odatle u Olimpik iz Liona.

Idol mu je Nejmar zbog svoje tehnike, sa njim bi se menjao na jedan dan.

Prvi utisci o Partizanu su mu sjajni, jer je, kako kaže, došao u veliki klub. Želi da pokaže svoje kvalitete i smatra da može da pomogne timu da beleži bolje rezultate.

Cilj u karijeri mu je da postane poznati igrač, a pored fudbala voli tenis. Tu je malo razočarao srpske ljubitelje tenisa rekavši da mu je Federer draži od Đokovića.

Cimer mu je Aldo Kalulu, a interesantno je da njega nikada nije poznavao, ali jeste svu njegovu braću sa kojima se družio u Francuskoj.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu