Nova vest
Fudbal 8

12.10.2024.

12:00

Partizan zvanično objavio: Stigla još petorica igrača!

Fudbalski klub Partizan je ove subote ozvaničio saradnju sa petoricom talentovanih omladinaca, potpisavši njihove prve profesionalne ugovore.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Klub je saopštio da su ovi mladi igrači iz omladinske selekcije svojom posvećenošću i talentom zaslužili ovu važnu priliku.

"Sa ponosom predstavljamo mlade igrače omladinske selekcije Partizana, koji su svojim radom i talentom izborili svoje prve profesionalne ugovore", navodi se u zvaničnom saopštenju Partizana.

Ugovore su potpisali Dušan Makević, Bogdan Kostić, Eldin Bajramović i Relja Premović, svi rođeni 2007. godine, kao i Uroš Filipović, koji je rođen 2006. godine.

"Omladinska selekcija FK Partizan, predvođena trenerom Milanom Lolom Smiljanićem, uz stručni štab i podršku Omladinske škole, svakodnevno radi na postizanju novih sportskih uspeha i najvažnije, edukaciji i izvođenju mladih generacija na pravi životni put", istaknuto je u daljem saopštenju.

Eldin Bajramović i Uroš Filipović bili deo tima Partizana na ovogodišnjem Kupu prijateljstva održanom na Zlatiboru.

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu