Nova vest
Fudbal 0

11.10.2024.

15:20

Mitrović progovorio o bojkotu: "Znam ko sam i šta sam"

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović dobio je pitanje u vezi bojkota prema selektoru Draganu Stojkoviću, o kome se pričalo u prethodnih mesec dana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Podsetimo, Mitrović posle EURO u Nemačkoj nije došao na okupljanje nacionalnog tima u prvom "prozoru" Lige nacija, za duele protiv Španije i Danske.

Tada se povela polemika da je ušao u bojkot selektora Stojkovića, ali je ovog puta u Leskovcu direktnim odgovorom stavio tačku na takve priče.

"Ja razumem da će štampa svašta da kaže da se svašta prodaje i sve se radi za klikove. Ne želim nikome da se pravdam. Znam ko sam i šta sam i koliko sebe dajem za reprezentaciju i meni je bitno da selektor, savez i navijači to znaju. Nemam povrede, oporavio sam se, to je to, 12 godina sam u reprezentaciji i možete da videti na koliko sam okupljanja bio i koliko sam propustio. Ne želim da dajem izjave o svemu tome. Spreman sam da pomognem ekipi i nadam se dobroj utakmici", izjavio je Aleksandar Mitrović.

Zatim je Piksi potvrdio da će upravo Mitrović biti kapiten reprezentacije Srbije u utakmici protiv Švajcarske.

Tok konferencije pratimo uživo putem Live blog B92.sport.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

1 d

Novo Sport Video Menu