Nova vest
Fudbal 0

11.10.2024.

13:40

Zvezda zove: "Budi deo spektakla – prvo fudbal, pa košarka"

Fudbaleri Crvene zvezde će u petak 18. oktobra na "Marakani" ugostiti niški Radnički od 16 časova, a istog dana će košarkaši od 20 časova dočekati Barselonu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Po završetku reprezentativne pauze crveno-beli nastavljaju borbu za titulu, a prvi izazov na tom putu je ekipa Radničkog iz Niša. Izabranici Vladana Milojevića će imati priliku da ostvare još jedan značajan trijumf i prirede svim zvezdašima fudbalsku predstavu u kojoj će uživati.

"Utakmica 12. kola Superlige Srbije je na programu 18. oktobra od 16 časova, a verujemo da će se navijači našeg kluba uželeti klupskog fudbala tokom oktobarskog reprezentativnog ciklusa i da će u velikom broju biti uz naš tim", piše na sajtu FK Crvena zvezda.

"Ipak, tu se zvezdaški dan ne završava. Nakon fudbalera u domaćem prvenstvu na teren će izaći i crveno-beli košarkaši, koji će odmeriti snage sa Barselonom od 20 časova. Publika našeg kluba je uvek bila poznata po lojalnosti i vernosti, a podrška fudbalerima i košarkašima će biti od velikog značaja za izazove koji ih očekuju 18. oktobra", dodaje se.

Povodom zvezdaškog dana oglasile su se i "delije".

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Očekuju nas dve utakmice u Beogradu koje će odigrati naš fudbalski i košarkaški klub. Fudbalski klub je pomerio utakmicu sa subote na petak da bi igrači mogli da se dodatno da se spreme za jako bitan meč u Monaku, dok je u petak takođe 4. kolo Evrolige gde se naš klub sastaje sa Barselonom. Fudbal počinje u 16 časova, a košarka u 20. Ostavljeno je dovoljno vremena da može da se sa Marakane stigne do Arene. Za košarkaški meč nema potrebe pozivati ljude, već sada znamo da će hala biti mala da primi sve koji žele na taj meč, ali fudbalski meč protiv Radničkog iz Niša, ne bi smeli da zapostavimo, iako je termin odigravanja ove utakmice poprilično zahtevan i diskutabilan. Ali, imamo 7 dana od ove objave da svi gledamo kako ćemo uskladiti svoje obaveze i da nastavimo borbu za titulu i damo podsretk igračima pred utakmicu koju igramo u Ligi Šampiona u Monaku, i nakon toga stižemo u Arenu na utakmicu sa Barselonom. Ovo je izazov veliki za Zvezdaše, pre svega za Beograd, koji bi morao da se probudi! Ovo je izazov za Sever, za grupu, za sve one koji misle za sebe da su Zvezdaši. Tražili smo godinama i sanjali da nam klubovi igraju najjača Evropska takmičenja. Onda ponekad donose i ovakve situacije. Zato, petak 18.10".

Često su upravo izabranici Vladana Milojevića verni navijači na mečevima KK Crvena zvezda, pa će tako nakon odigrane utakmice u 12. rundi domaćeg prvenstva, prvotimci šampiona Srbije bodriti saigrače iz sportskog društva.

"Zvezdaški dan je i sjajna šansa za sve navijače Crvene zvezde da po povoljnim cenama obezbede artikle iz klupskih prodavnica i da se na pravi način opreme za nastavak sezone, te brojne utakmice koje su pred našim fudbalerima i košarkašima na domaćoj i evropskoj sceni", piše na sajtu aktuelnog šampiona Srbije.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

1 d

Novo Sport Video Menu