Nova vest
Fudbal 2

9.10.2024.

21:50

Bivši reprezentativac Srbije završio karijeru sa 23 titule

Ljubomir Fejsa, nekadašnji član "A" reprezentacije Srbije, odlučio je da završi karijeru u 37. godini života.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fejsa je tokom karijere igrao za Hajduk iz Kule, Partizan u dva navrata, Olimpijakos, Benfiku sa kojom je proveo najbolje igračke dane, Alaves i Al Ahli.

Između 2006. i 2024. godine je osvojio čak 23 trofeja. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 25 utakmica.

Svoju odluku je saopštio na društvenim mrežama.

"Dugo sam čekao da ovo postavim, objavim. Teško mi je i dalje da se oprostim od fubdala u igračkom smislu, ali vreme je za to iako stalno odlažem. Nije lako reći zbogom posle skoro 20 i nešto godina igračke karijere. Zahvalio bih se klubovima u kojima sam igrao, predsednicima, trenerima uz koje sam napredovao, učio, terapeutima, doktorima, svim mojim saigračima uz koje je igranje bilo zadovoljstvo", napisao je u uvodu Fejsa.

Potom se osvrnuo na sve ono što je postigao.

"Završavam sa 23 titule, nije loše (smeh). Mogao sam možda još, a možda i ne, sve je ovako trebalo da bude kako je dragi Bog odlučio i ništa ja tu ne bih menjao. Ni moje povrede, ojačale su me i napravile od mene ratnika. Rad, istrajnost, disciplina i ljubav su me vodili da uvek budem najbolja verzija sebe. Hajduk, Partizan, Olimpijakos, Al Ahli i moja najvoljenija Benfika i reprezentacija Srbije će mi zauvek ostati u srcu. Olimpijada je bila posebno iskustvo. Hvala vam svima dragi saigrači, prijatelji što smo delili pobede i poraze, a najviše hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene, a bilo je teških dana. Moja supruga i deca su uvek bili uz mene. Žrtva za drugog je najveći dokaz ljubavi, hvala vam za sve", dodaje Fejsa.

Za kraj, zahvalio se navijačima.

"Hvala i svim navijačima koji su me podržavali sve ove godine. Srbima, Grcima, Saudijcima, a posebno hvala Portugalcima, fudbal je uz vas imao posebnu čar. Najlepše moje fudbalske godine su bile uz vas. Hvala i onim klubovima koji su želeli da me dovedu, ali viša sila nije dala. Ovde je kraj jedne igračke karijere, ali i novi fudbalski početak u nekoj drugoj ulozi. Veliko hvala svima", zaključio je Fejsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fejsa (@fejsa5)

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Mačevanje

Zvezda se bori za evropsku titulu

Mačevalački klub Crvena zvezda ima priliku da u nedelju, 13. oktobra dođe do titule šampiona Evrope, s obzirom na to da će učestvovati na finalnom turniru Kupa evropskih šampiona u Nemačkoj u Hajdenhajmu.

B92.sport

23:45

33 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu